Kontorshotell.info

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Vänersborg

10 - 700 m2 kontorshotell i Vänersborg att hyra

Träffas, arbeta och samarbeta i vårt professionella kontorshotell i Regus Vänersborg, Sundsgatan

Arbeta på ditt sätt med flexibla kontor på Sundsgaten 16. Sundsgaten 16, som ligger perfekt beläget i Vänersborgs centrum, bara 5 minuters promenad från Vänersborgs museum, erbjuder ditt företag premiumkontor med ett eftertraktat läge. Välj ett kontor som angränsar till en gågata och utför ditt bästa arbete någonsin i en lugn miljö. När du är på resande fot eller vill föra samman ditt arbetslag för möten kan du använda de utmärkta transportförbindelserna i närheten som gör pendlingen till en barnlek. Du når E45:an på 2 minuter med bil, och Vänersborgs tågstation ligger bara 500 meter från tröskeln till ditt kontor.

Välj en komplett inredd arbetsplats i Vänersborg och sätt igång på en gång. Luta dig bekvämt tillbaka på ett mysigt modernt kontor och surfa blixtsnabbt på webben med vårt wifi i företagsklass. Träffa likasinnade på ett socialt delat kontor och samarbeta med kunder och partner i våra särskilda coworking-utrymmen. Om du ska hålla ett säljsnack eller en presentation kan du boka ett komplett utrustat konferensrum med vår praktiska app och imponera på dina gäster med den senaste tekniken. Efter jobbet kan du koppla av och varva ner med en promenad runt Vänern eller upptäcka bekvämligheterna i närheten av kontorshotellet.

På Regus Vänersborg, Sundsgatan, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från ...