Kontorshotell.info

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Norrköping

kontorshotell i Norrköping att hyra

Fastoffice Norrköping

Fastoffice Norrköping

Välkommen till Fastoffice Norrköping!

Beskrivning

Tillsammans med flera olika företag finns nu lediga kontorsrum att hyra med ett utmärkt läge. Ni får ett eget kontor och delar kök, konferenslokal samt andra faciliteter med övriga på våningsplanet. Det finns idag flera ljusa och välisolerade kontorsrum i varierande storlek. På plats finns företag i olika branscher som skapar goda möjligheter för att etablera nätverk. Fastigheten har stora fönster ut mot Repslagaregatan vilket ger ett behagligt ljusinsläpp och utsikt. Kontoren finns på olika våningsplan med hiss direkt upp till den lokalen.

Övrigt

[xxxxx] arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Utanför porten och runt hörnet ligger Norrköpings centrum där det mesta av närservice med banker, shopping, gym samt ett stort utbud av restauranger.