Kontorshotell.info

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Malmö Centrum

kontorshotell i Malmö Centrum att hyra

Hos oss känner du dig hemma!

Hos oss känner du dig hemma!

Helt nyrenoverat och modernt kontorshotell i härliga lokaler med allt du behöver för företaget.

Beskrivning

Helt nyrenoverat och modernt kontorshotell i härliga lokaler. Rum från 9 kvm upp till 24 kvm 4 gemensamma konferensrum, varav ett i skolsittning. Gemensamt kök och pausrum Fiber, skrivare, värme, el, kaffe och städning av gemensamhetsytor ingår i hyran. Här finns även dusch, bastu och omklädningsrum samt ett utedäck för lunch och fikastunder. Trevliga hyresgäster och en go atmosfär! Möblerade eller omöblerade rum. Höj & Sänkbara skrivbord med justerbar stol och två hurtsar ingår i möbelpaketet som hyrs separat. 3 månaders rullande avtal och bra priser! Parkering finns på tomten och bussen stannar direkt utanför huset Varmt välkomna upp på visning!

Kommunikationer

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. En p-plats ingår i hyran per rum, ytterligare går att hyra till för en billig peng. Fastigheten är strategiskt belägen med snabb access till motorvägar, inre och yttre ringvägen, centrum etc. Du slipper trafikkaos inne i stan på väg till och från jobbet. Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten på båda sidor av kvarteret. Denna busslinje går med 5 minuters intervall från Malmö C och tar ca 10 minuter, vilket gör pendlingen mycket smidig.

Hitta hit med Skånetrafiken

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik, vårdcentral och ...